Visie

Als je bewust voelt, kun je bewust zijn

meer ontspanning • meer energie • meer helderheid • meer kracht
meer richting • meer bewustwording • meer verbinding met jezelf

Welkom bij Praktijk Petra de Vries in Vinkeveen! Zit je even niet zo lekker in je vel? Zoek je verlichting van de stress en spanning in je hoofd en lijf? Zoek je helderheid over je keuzes en je doel in het leven? Maak dan een afspraak voor een ontspannende of helende behandeling en voel zelf de verandering.

Je lichaam als basis

Lichamelijke klachten zijn signalen. Achter iedere klacht zit een betekenis, een verband met je gevoelsleven. Samen gaan we op zoek naar de bron van je klachten, zodat je je bewust wordt wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Als massagetherapeut zie ik je lichaam dan ook als één geheel met jouw geest. Healing is niets anders dan het ‘heel maken’ van de verbinding van lichaam, geest en ziel. Ik help ook jou graag om die verbinding met jezelf weer te herstellen.

Meer ontspanning en meer energie

Naast verschillende technieken die ik gebruik om je lichaam (aan) te raken, maak ik ook gebruik van energie. Tijdens deze energetische behandelingen stroomt energie via mijn handen naar jou om zo het helingsproces in jou te ondersteunen. Zo kom je sneller tot de kern van je klacht, waardoor je lichaam en geest sneller kunnen ontspannen.

Meer balans, minder stress

De AromaTouch Techniek is een behandeling met 8 pure, essentiële oliën. Ideaal om de lichamelijke en emotionele stress in je lichaam te helpen verminderen. Deze behandeling helpt je lichaam ook weer in balans te komen.

Meer bewustwording en meer inzicht

Wil je graag weten waarom je nu vast loopt? Ben je op zoek naar meer richting en inzicht in jouw leven? Wil je meer zelfvertrouwen en je eigen intuïtie (terug)vinden? Lees dan meer over de mogelijkheden die de verschillende cursussen je kunnen bieden.

Meer kracht en verbinding met jezelf

Wil je een healing ontvangen op een dieper niveau? Of ben je op zoek naar meer helderheid over wat er nu speelt in jouw leven? Maak dan een afspraak voor een Trance Healing of Reading! Hierbij geef ik de helende energie door via mijn handen.

Vragen of een afspraak boeken

Meer weten? Bel of mail me gerust voor meer informatie of om een afspraak te maken! Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Praktijk Petra de Vries • Loopveltweg 93 • 3645 WK Vinkeveen
06 12 05 53 18info@praktijkpetradevries.nl