Petra

Fijn dat je op mijn website terecht bent gekomen. Op deze pagina lees je in het kort meer over mijn achtergrond en opleiding.

Massagetherapie en meer
In 2006 studeerde ik af aan Holos, de Academie voor Massagetherapie in Utrecht. In september 2005 opende ik mijn eigen praktijk in Vinkeveen. Hier geef ik sinds die tijd met veel plezier verschillende soorten behandelingen en cursussen. Voor meer energie, meer ontspanning en meer bewustwording. Holos staat voor eenheid en dat is precies wat ik doe: healen (heel maken) door de verbinding tussen jouw lichaam, geest en ziel weer herstellen.

Healing en meer bewustwording
Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd om mensen te healen en te ondersteunen in hun bewustwordingsproces. Ik merkte namelijk dat hier echt mijn hart ligt, en dat mijn belangstelling hiervoor steeds meer groeide. Het is zulk mooi en bijzonder werk om mensen te begeleiden in hun bewustwordingsproces en groeiproces! De behandelingen in verschillende vormen kunnen hierop een geweldige aanvulling zijn: bewustwording door middel van aanraking. Pas als je weet wat je doet, kun je een keuze maken of je dat wilt blijven doen. Mijn motto is daarom: Als je bewust voelt, kun je bewust zijn!

De weg naar de kennis van nu
In 2012 heb ik de opleiding Emmett-Therapie afgerond. Ik werd toen een van de eerst Emmet-therapeuten in Nederland. In 2014 heb ik de Soulkey Therapy Opleiding gevolgd, toen deze voor het eerst in Nederland werd gegeven. Voor mij persoonlijk een enorme verrijking, maar ook voor de behandelingen in mijn praktijk.

In 2015 volgde ik de opleiding tot Aroma-touch therapeut. Een nieuwe opleiding in Nederland en ook een aanwinst voor mijn praktijk. Ik blijf dan ook leren en geïnteresseerd in nieuwe vormen die mij als therapeut meer verdieping kunnen geven. De opleiding voor Trance Healing en Reading volgde ik bij Belinda Keijzers. Inmiddels ben ik betrokken bij het lesgeven binnen deze opleiding.

Meer weten?
Ook jou help ik graag bij je groeiproces en bewustwordingsproces, of om je meer energie of juist ontspanning te geven. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Op deze site vind je meer informatie over de behandelingen die ik aanbied. Heb je nog vragen? Bel 06 12 05 53 18 of mail me gerust op info@praktijkpetradevries.nl!

Deel deze informatie met je vrienden