Healing en reading

Healing en reading
Wil je een healing ontvangen op een dieper niveau? Of ben je op zoek naar meer helderheid over wat er nu speelt in jouw leven? Maak dan een afspraak voor een Healing of Reading! Ik geef de helende energie door via mijn handen door ze op je hoofd of lichaam te leggen. Het enige dat jij hoeft te doen, is je open te stellen voor de helende energie.

HEALING

Bij een healing ontvang je via mijn handen de benodigde helende energie. Zo komen je lichaam en geest weer in balans. Klachten kunnen hierdoor verminderen of verdwijnen. Deze healing kan plaats vinden op een of meerdere niveaus tegelijk. Omdat ik niet degene ben die deze healing op gang brengt, is het voor mij niet nodig om vooraf te weten waar je fysiek last van hebt of waar je mentaal en emotioneel tegenaan loopt. Integendeel: deze voorkennis werkt vaak juist averechts.

Handen als doorgeefluik
Tijdens een healing zijn mijn handen alleen maar een ‘doorgeefluik’ voor de helende energie van healers die in de ‘spirit world’ verkeren. Deze spirits weten precies welke healing jij nodig hebt, en op welk niveau die healing gaat plaatsvinden. Het enige dat ik hoeft te doen, is mij openstellen voor de samenwerking met hen. Uiteraard zorg ik ervoor dat ik een zo goed, zuiver en krachtig mogelijk doorgeefkanaal ben, zodat de juiste energie bij jou terecht kan komen.

Zuivere, helende energie
Deze manier van healen wordt ‘spirit healing’ genoemd. Ik geef niets van mijn eigen energie weg tijdens de healing: ik neem dus ook niets van je ‘weg’ of ‘over’. Ik ben slechts de tussenpersoon via wie de helende energie wordt overgedragen. Om een zo zuiver mogelijk verlengstuk te zijn, maak ik mijn hoofd helemaal leeg, ik zet mijn eigen gedachten tijdelijk aan de kant. Zo kan de energieoverdracht naar jou niet vertroebelen door wat er bij mij speelt maar blijft de overdracht zuiver. Ik zorg uiteraard voor een veilige setting.

Waarom een healing?
Een healing heeft een positief effect op je lichaam én geest. Een healing kan ook een fijn steuntje in de rug zijn tijdens je groeiproces en je bewustwordingsproces. Dit zijn de mogelijke effecten van een healing:

  • Op lichamelijk niveau: je voelt je fysiek beter (klachten verminderen en verdwijnen).
  • Op emotioneel niveau: je verwerkt je emoties (zorgt voor herstel van je balans en helderheid).
  • Op mentaal niveau: je wordt je bewust van je gedachten en overtuigingen (zodat je beperkingen kunt wegnemen).
  • Op spiritueel niveau: je versterkt je eigen intuïtie en spirituele verbinding.

READING

Tijdens een reading ‘lees’ ik jouw energieveld en krijg ik informatie via mijn verbinding met de spirits. Ik beschrijf vervolgens aan jou wat ik waarneem. Het doel van een reading is om meer inzicht te krijgen in jezelf. Waar sta je op dit moment in je leven? Wat belemmert je om het anders te doen en wat heb je nodig om bestaande patronen te doorbreken? Een reading kan je helpen om heel bewust de volgende stap in je ontwikkeling te maken. Bij een reading krijg je informatie over jezelf of over een ander, die ik niet kan weten.

Waarom een reading?
De bedoeling van een reading is om je te helpen dichterbij jezelf en in je kracht te komen. Je krijgt nieuwe inzichten en meer helderheid over jezelf en wat jou bezighoudt. Of juist bevestiging van wat je vaak onbewust al diep van binnen weet. De enige deskundige over jou ben jijzelf. Luister daarom altijd goed of je jezelf herkent in wat ik je vertel. Je eerste gevoel daarbij – zonder nadenken – klopt altijd. Sommige ‘kwartjes’ kunnen overigens pas na de behandeling vallen.

Meer weten?
Ben je benieuwd naar deze bijzondere Healing en Reading? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Dat kan via 06 12 05 53 18 of info@praktijkpetradevries.nl.

Deel deze informatie met je vrienden