Energetische Behandelingen

Volgens het woordenboek betekent energetisch: “met betrekking tot arbeid of energie”. Voor mij betekent het dat ik naast de techniek die ik gebruik om je lichaam (aan) te raken, ook gebruik maak van energie. Energie die via mijn handen naar jou stroomt en zo het proces in jou ondersteunt. Hierdoor kom je sneller tot de kern van je klacht en het zorgt dat blokkades opgeheven worden zodat de energie in je lichaam weer gaat stromen.

Wat betekent dit voor jou als cliënt?
Dat ik niet alleen naar je klacht kijk maar juist ook naar wat de oorzaak hiervan zou kunnen zijn. Waar stagneert jouw energie? Dat doe ik door gebruik te maken van alle technieken die ik mij in de loop van de jaren eigen heb gemaakt. Het kan dus zijn dat een behandeling voor jou vraagt om het aanraken van je lichaam, het kan ook zijn dat je beter geholpen wordt door alleen het overbrengen van energie.
Voorafgaand aan iedere behandeling hebben we een kort gesprek waarin de vraag: “Waar heb jij behoefte aan?” gesteld wordt. Samen kijken we dan naar wat je op dat moment nodig hebt.


Wil je een energetische behandeling ondergaan? Bel dan nu voor een afspraak naar 06 12 05 53 18 of gebruik het contactformulier. Alle behandelingen zijn uitsluitend op afspraak.

Boek een Energetische Behandeling!
 

Deel deze informatie met je vrienden