Cursussen

Cursussen in de praktijk
Naast behandelingen geef ik regelmatig workshops en cursussen.
Dit zijn cursussen die gaan over intuïtie, bewustwording en persoonlijke groei.
Omdat ik er van overtuigd ben dat als je je bewust bent van waar je staat en hoe je je voelt dit je leven makkelijker en rijker maakt. Als je weet wat je doet heb je de keus om dit te blijven doen, of om je handelen aan te passen. Daarnaast is het gewoon heel leuk om op een ontspannen manier in een groep met en van elkaar te leren.

Data
De actuele data van de cursussen is te vinden in de agenda.

Ontdek je eigen intuïtie Leren vertrouwen op je onderbuikgevoel

De cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2,5 uur. Herken je dat? Soms weet je wie er belt nog voor je opgenomen hebt, of je denkt aan iemand en nog geen 5 minuten later kom je hem tegen. Of je voelt gewoon dat je even bij die vriendin langs moet en dan blijkt ze je heel hard nodig te hebben… Toevallig? Ik geloof van niet, ik noem dat intuïtie. Je intuïtie kun je versterken door er meer naar te luisteren. Tijdens deze cursus ga je ontdekken wat intuïtie voor jou persoonlijk betekent. En hoe je deze intuïtie in kunt zetten in je dagelijks leven. Dat doen we doormiddel van veel leuke oefeningen, want plezier en ontspanning is een belangrijk onderdeel van het durven vertrouwen op je intuïtie. We gaan aan de slag met engelenkaarten, edelstenen, klank, voelen en reading om maar een aantal dingen te noemen. Je leert vooral door heel veel te doen! Aanmelden kan hier.

Oefenen met inzichtkaarten leggen Opfrissen en spelen

Wil je je kennis van het leggen van de kaarten weer even opfrissen? Heb je een vraag waar je in je eentje niet uitkomt? Of wil je meer oefenen in het duiden van de kaart voor een ander? In een setting waar plezier en spelen een belangrijke rol spelen? Kom dan langs voor een oefensessie. Tijd: 2,5 uur. Aanmelden kan hier.

Inzichtkaarten leren duiden Meer dan alleen een mooie boodschap

Inzichtkaarten kun je trekken voor een mooie boodschap of voor een goed gevoel. Maar je kunt ze ook gebruiken om echt inzicht te krijgen in een bepaalde situatie waar je mee worstelt. Misschien wil je meer duidelijkheid bij een keus die je moet maken. Tijdens deze dag leer je de kaarten zo te gebruiken dat ze jou inzicht geven over waar jij nu staat. Daarnaast leer je ook om de kaarten voor een ander te duiden. En wat je zelf kunt doen om verandering in je leven aan te brengen. Ik begeleid je om de juiste vragen te vinden zodat je echt met antwoorden en oplossingen naar huis gaat. De cursus is een dag van 10.00 tot 16.00 en is inclusief lunch. Aanmelden kan hier.

Cursus Partnermassage Door aanraken echt in contact met de ander zijn.

Samen met je partner leer je hoe je een fijne, massage kunt geven. Het gaat deze dag niet om de techniek maar om ‘in contact’ bij de ander te zijn. Ook leuk om met vriendinnen / vrienden te doen en je partner thuis te verrassen.

Je kunt kiezen om een technische massage te leren, gericht op de klacht van de ander, of een ontspanningsmassage . En wat wil je partner graag ontvangen? Door vooraf je wensen naar elkaar duidelijk te maken wordt de massage een uitwisseling van gevoelens en energie. Er is dan al direct een verbinding die de massage nog specialer maakt. De cursus is een dag van 10.00 tot 16.00 en is inclusief lunch. Aanmelden kan hier.

Wil je een cursus doen? Bel dan nu voor een afspraak naar 06 12 05 53 18 of laat een bericht achter. Bekijk de agenda voor de actuele data van de cursussen.