Agenda

Ontdek je eigen intuïtie

Bijdrage: € 150,- te voldoen bij eerste de les

Herken je dat? Soms weet je wie er belt nog voor je opgenomen hebt, of je denkt aan iemand en nog geen 5 minuten later kom je hem tegen. Of je voelt gewoon dat je even bij die vriendin langs moet en dan blijkt ze je heel hard nodig te hebben…

Toevallig? Ik geloof van niet, ik noem dat intuïtie. Je intuïtie kun je versterken door er meer naar te luisteren.

Tijdens deze cursus ga je ontdekken wat intuïtie voor jou persoonlijk betekent. En hoe je deze intuïtie in kunt zetten in je dagelijks leven.

Dat doen we doormiddel van veel leuke oefeningen, want plezier en ontspanning is een belangrijk onderdeel van het durven vertrouwen op je intuïtie. We gaan aan de slag met engelenkaarten, edelstenen, klank, voelen en reading om maar een aantal dingen te noemen. Je leert vooral door heel veel te doen!

Trainingsweek Healing, Reading & Intuïtieve Ontwikkeling.
Mas Montbrio, Spanje.


Locatie: Mas Montbrio, Spanje. De kosten zijn €550,- exclusief reis- en verblijfskosten.

Deze trainingsweek wordt georganiseerd door Belinda Keyzers.

Onder een heerlijke lente zon op het prachtige verblijf Mas Montbrio in Cambrils in Spanje, gaan we 5 dagen intensief werken om te leren op onze intuïtie te vertrouwen, te leren readen en healen. Dar doen we door onder andere heel veel met elkaar te oefenen. Leren doe je door te ervaren.
Deze dagen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Een mooie combinatie van persoonlijke ontwikkeling met genieten op een mooie plek.

Op zoek naar meer informatie over deze trainingsweek? Ik vertel je het je graag. Vragen stellen kan hier.