Cursussen

Cursussen in de praktijk
Naast behandelingen geef ik regelmatig workshops en cursussen.
Dit zijn cursussen die gaan over intuïtie, bewustwording en persoonlijke groei.
Omdat ik er van overtuigd ben dat als je je bewust bent van waar je staat en hoe je je voelt dit je leven makkelijker en rijker maakt. Als je weet wat je doet heb je de keus om dit te blijven doen, of om je handelen aan te passen. Daarnaast is het gewoon heel leuk om op een ontspannen manier in een groep met en van elkaar te leren.

Samenwerking
Ik geef ook les binnen de Art of life Academy.

De Art of Life Academy is opgericht om trainingen, workshops en belevingsavonden te organiseren voor mensen die hun intuïtieve, healing en reading talenten willen ontdekken, gebruiken, ontwikkelen en er mee aan de slag willen. In het dagelijks leven, maar misschien ook wel in hun werk.

Wij van de Art of Life Academy zijn er van overtuigd dat iedereen intuïtieve, healing en reading talenten heeft. Je moet deze alleen wel verder ontdekken en ontwikkelen. Die mogelijkheid, om te ontdekken waar jouw talent ligt, bieden we in de workshops, trainingen en de opleidingen die we geven. Op dit moment geef ik de trainingen samen met Belinda Keyzers.

Belinda is een bekend internationaal trance healer en reader, zij heeft een praktijk in Baarn, waar ze ook consulten en workshops geeft. Ik heb de opleiding trance healing en reading bij Belinda gedaan. Samen geven we regelmatig trainingen door heel Nederland. Ook in het buitenland zijn te vinden met trainingen en workshops.
Neem voor het programma eens een kijkje op: www.artoflifeacademy.nl.

Data
De actuele data van de cursussen is te vinden in de agenda.

Ontdek je eigen intuïtie Leren vertrouwen op je onderbuikgevoel

De cursus bestaat uit 4 dagdelen van 2,5 uur. Herken je dat? Soms weet je wie er belt nog voor je opgenomen hebt, of je denkt aan iemand en nog geen 5 minuten later kom je hem tegen. Of je voelt gewoon dat je even bij die vriendin langs moet en dan blijkt ze je heel hard nodig te hebben… Toevallig? Ik geloof van niet, ik noem dat intuïtie. Je intuïtie kun je versterken door er meer naar te luisteren. Tijdens deze cursus ga je ontdekken wat intuïtie voor jou persoonlijk betekent. En hoe je deze intuïtie in kunt zetten in je dagelijks leven. Dat doen we doormiddel van veel leuke oefeningen, want plezier en ontspanning is een belangrijk onderdeel van het durven vertrouwen op je intuïtie. We gaan aan de slag met engelenkaarten, edelstenen, klank, voelen en reading om maar een aantal dingen te noemen. Je leert vooral door heel veel te doen! Aanmelden kan hier.

Inzichtkaarten leren duiden Meer dan alleen een mooie boodschap

Inzichtkaarten kun je trekken voor een mooie boodschap of voor een goed gevoel. Maar je kunt ze ook gebruiken om echt inzicht te krijgen in een bepaalde situatie waar je mee worstelt. Misschien wil je meer duidelijkheid bij een keus die je moet maken. Tijdens deze dag leer je de kaarten zo te gebruiken dat ze jou inzicht geven over waar jij nu staat. En wat je zelf kunt ondernemen om verandering in je leven aan te brengen. Ik begeleid je om de juiste vragen te vinden zodat je echt met antwoorden en oplossingen naar huis gaat. De cursus is een dag van 10.00 tot 16.00 en is inclusief lunch. Aanmelden kan hier.

Cursus Partnermassage Door aanraken echt in contact met de ander zijn.

Samen met je partner leer je hoe je een fijne, massage kunt geven. Het gaat deze dag niet om de techniek maar om ‘in contact’ bij de ander te zijn. Ook leuk om met vriendinnen / vrienden te doen en je partner thuis te verrassen.

Je kunt kiezen om een technische massage te leren, gericht op de klacht van de ander, of een ontspanningsmassage . En wat wil je partner graag ontvangen? Door vooraf je wensen naar elkaar duidelijk te maken wordt de massage een uitwisseling van gevoelens en energie. Er is dan al direct een verbinding die de massage nog specialer maakt. De cursus is een dag van 10.00 tot 16.00 en is inclusief lunch. Aanmelden kan hier.

Wil je een cursus doen? Bel dan nu voor een afspraak naar 06 12 05 53 18 of laat een bericht achter. Bekijk de agenda voor de actuele data van de cursussen.